Thursday 28 March 2013

Koh Chang en Bangkok

Dat was volop genieten! 4 nachtjes op Koh Chang doorgebracht met mijn ouders en de dagen bestonden eigenlijk voornamelijk uit slapen, eten, drinken, zwemmen en ik heb sinds jaren weer eens een boek uitgelezen en af en toe skypen met Pharath natuurlijk maar het is hier verder allemaal goed gegaan dus dat is een fijn vooruitzicht voor mei als we naar Nederland gaan.

De laatste paar dagen zijn we in Bangkok geweest en het was heel fijn om Mathieu een paar dagen te kunnen bezoeken, het is niet altijd makkelijk om hier op de hoogte te blijven en de nieuwsberichten variƫren nog weleens dus het was fijn om hem zelf te zien en te zien hoe het ervoor staat. Voor diegene die Mathieu niet kennen, hij is zo iemand waar je er (gelukkig) overal wel eentje van hebt, vriendelijk, spontaan, behulpzaam, gewoon een hele goede vriend en een groot gemis voor velen hier in Battambang. Hij heeft Nieuwjaarsdag een brommer ongeluk gehad en 6 weken in coma gelegen, Hij is nu verschillende operaties verder en uit zijn coma en elke dag gaat hij een stukje vooruit maar het is nog een lange weg. Praten kan hij nog niet maar de glimlach op zijn gezicht toen we binnen kwamen zal ik nooit vergeten en tijdens de (liplees) gesprekken ging zijn duim verschillende keren omhoog. Komend weekend gaat hij terug naar Frankrijk om verder te revalideren en hopen wij hem daar als we in mei naar Zwitserland gaan met Menno te bezoeken.

1 comment:

  1. Fijn dat jullie het zo naar je zin hebben gehad tijdens de korte vakantie met je ouders.
    Ik hoop dat de man uit frankrijk weer helemaal beter wordt. Fijn dat jullie hem konden bezoeken ik weet dat het zo fijn is iemand te zien. Dikke kus Plony

    ReplyDelete