Monday 2 April 2012

Ruim 3 jaar verder (na het ontstaan van het plan) en bijna 3 jaar na de aankoop van het land staat dit er toch maar mooi. Was het dan allemaal zo makkelijk? Nee! Na grote (financiƫle) problemen met de aannemer van het zwembad en andere problemen met de aannemer van de overige bouw heb ik in ieder geval een hoop plezier in de bouw verloren, neemt niet weg dat het plezier weer terug is om hier (bijna) elke dag gasten van overal ter wereld te ontvangen die razend enthousiast zijn. Veel gasten boeken ter plekke een nachtje bij en dat zegt genoeg natuurlijk. Ook met Phary gaat het weer stukken beter, na alles wat er gebeurd is en de enorme stress op het land pakt ze alles weer met plezier op en genieten de gasten ook volop van haar enthousiasme.

6 comments:

  1. Na ons bezoekje aan Langenboom gisteren kwamen wij alle vier tot dezelfde coclusie : HET IS SCHITTEREND GEWORDEN. Jullie mogen/moeten trots zijn op wat er nu staat.

    ReplyDelete
  2. Het is echt ontzettend mooi geworden!! Tot over een half jaar. Groetjes aan iedereen!! Pim

    ReplyDelete
  3. Nee het is niet echt mee gevallen, maar je zult merken dat je het ook weer zo vergeten bent, nu je zo iets moois hebt.
    Fijn dat het met jou en Phary nu goed gaat en dat je er weer zin in hebt. Wij hopen het nog eens een keer te zien. Heel veel succes!!!!
    groetjes, Cor en Wilhelmien

    ReplyDelete
  4. hallo Jan en Pharry het is echt mooi geworden, hoop het snel te zien vanaf dat jullie de grond kochten tot november 2011 heb ik het zien opbouwen. Ziet er zo mooi uit. Geef Pharry een dikke knuffel van mij. Groetjes Piet en Plony

    ReplyDelete
  5. Hey,

    Goed om te horen dat er weer plezier ipv stress is. Kan ik mooi over 8 weekjes mee plezieren. :-)

    ReplyDelete
  6. Het was afgelopen vakantie al geweldig bij jullie, dus nu alles af is moet het helemaal super zijn. Blij dat het goed gaat en dat jullie er zelf ook van gaan genieten. Groetjes Alex en Cindy

    ReplyDelete