Sunday 15 April 2012

Ups&downs

Een paar dagen terug was het noodweer in Battambang, wind, regen en onweer zoals ik nog niet vaak meegemaakt heb en toen het na een paar gigantische klappen opklaarde bleek dat de bliksem was ingeslagen. Niet alle stekkers waren eruit met als gevolg flink wat schade aan waterboilers, routers en telefooncentrale. Zo net voor het nieuwe jaar mooi k.... dus. De andere dag stroomden de boekingen binnen zodat we voor de eerste keer helemaal vol zaten en wij weer in het kantoor mochten slapen, hopelijk mag dat nog vaker. Komende dagen word het weer rustiger en kan ik de hangmat weer eens gebruiken.

2 comments:

  1. Ik hoorde het gisteren van je broer. Erg vervelend zo het "nieuwe"jaar beginnen. Wel goed om te horen dat de boekingen binnen stromen. Hoop dat je de eerste twee weken van juni nog een kamertje open hebt. Slaap liever in het resort dan weer naar Teo te moeten verhuizen.

    ReplyDelete
  2. Fijn dat de boekingen goed lopen! Balen van die bliksem inslag zeg, zo blijf je wel bezig, maar ik heb begrepen dat er op het resort ook een electricien aanwezig is.
    Ja de hangmat zal jou wel gemist hebben het afgelopen jaar! Maar de rustige tijd komt eraan toch?
    Succes met alles en de groetjes, ook aan Phary!

    ReplyDelete